14.9.2015 11:58

Η μανούβρα του πλοίου ''Νήσος Ρόδος'' στο λιμάνι

Ακόμα ένα προγραμματισμένο δρομολόγιο του ''Νήσος Ρόδος'' πλησίαζε στο τέλος του. Το πλοίο έμπαινε στο λιμάνι της Χίου, αλλά αυτή τη φορά οι κινήσεις του καπετάνιου καταγράφονταν από ελικόπτερο που είχε σηκωθεί. Η συνηθισμένη μανούβρα ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά και οι επιβάτες αποβιβάζονται...

Για το πλοίο η δρομολόγηση του στο Αιγαίο αποτελεί μία δεύτερη προσπάθεια ένταξης του στην ακτοπλοΐα, αφού το καλοκαίρι του 2010 είχε δρομολογηθεί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο χωρίς όμως να κατορθώσει να παραμείνει στην γραμμή.

Σίγουρα η κίνηση της HELLENIC SEAWAYS στις 22 Απριλίου 2015 με το σχετικό Δελτίο Τύπου να ανακοινώνει τον ερχομό του ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ στο Αιγαίο, ήταν μία είδηση που προκάλεσε έκπληξη στον ναυτιλιακό κόσμο, αφού η μέχρι τώρα παρουσία του πλοίου στην γραμμή Κόρινθος-Βενετία στέφτηκε με επιτυχία. 

Όμως η HELLENIC SEAWAYS τόλμησε και από τις 15 Ιουνίου ξεκίνησε την δρομολόγηση του πλοίου στο Αιγαίο, συνδέοντας την Σαμοικαρία και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου με τον Πειραιά. 

Πηγή: chiosphotos.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ