14.6.2012 19:25

Η μάχη του σταυρού

ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 
Στη μάχη για την προώθηση και επίλυση των κυνηγητικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων μέσα από την ενδυνάμωση του κυνηγητικού συνδικαλιστικού κινήματος, θα δώσει το παρόν και ο Δ. Σαμιώτης, που θα διεκδικήσει την εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγητικού συλλόγου. Τυπικά η διαδικασία  έχει προκηρυχθεί για την Κυριακή 17 του μήνα, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι θα γίνει την επόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου. Οι κυνηγοί δεν συνηθίζουν να δίνουν το παρόν την πρώτη μέρα της αναγγελίας διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, με αποτέλεσμα να αναβάλλεται και να πραγματοποιείται τη δεύτερη ημερομηνία που αναγγέλλεται με την παρουσία όσων μελών δώσουν το παρόν, χωρίς την ανάγκη καταμέτρησης πλειοψηφίας.
Οι έντεκα υποψήφιοι θα διεκδικήσουν την ψήφο των κυνηγών σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, που μπορεί να χαρακτηριστεί ανανεωτικό, αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι διεκδικούν την είσοδο τους στη διοίκηση για πρώτη φορά, αλλά θα υπάρχει και το στοιχείο της εμπειρίας με την συμμετοχή του απερχόμενου προέδρου Ν. Μπουμπάρη και των παλιών μελών Γ. Ραπίτη και Ι. Παγούδη.
Στατιστικά στοιχεία
Στατιστικά η ανθρωπογεωγραφία και επαγγελματική καταγραφή των υποψηφίων καταλαμβάνει σχεδόν όλο το φάσμα της κοινωνικής μας διαστρωμάτωσης Οι Ν. Μπουμπάρης και Π. Κουστουμπέκης είναι έμποροι, ο Γ. Δασκαλάκης αγρότης, ο Στ. Παγούδης συνταξιούχος, ο Κ. Βερβέρης συνταξιούχος στρατιωτικός, ο Γ. Κασσουδάκης επιχειρηματίας του χώρου των μεταφορών, ο Σπ. Γεωργούλης σιδεράς και οι Γ. Ραπίτης και Ι. Παγούδης επαγγελματίες.
Οι δύο τελευταίοι μαζί με τον Γ. Κασουδάκη δηλώνουν και την πλειοψηφία στο ψηφοδέλτιο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της δημοτικής ενότητας των Καρδαμύλων

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ