8.7.2016 10:33

Η κυβέρνηση απαξιώνει το κράτος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Ο διασυρμός της χώρας μας και της Χίου στο Τελωνείο, είναι "αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης του δημόσιου τομέα, της περιφρόνησης του από την κυρίαρχη ιδεολογία που θέλει τα πάντα ιδιωτικά, της συνεπαγόμενης κακοδιαχείρισης και της επιρροής ποικιλώνυμων συμφερόντων των οικονομικά ισχυρών που τον εμποδίζουν να λειτουργήσει αποτελεσματικά" σημειώνει η ΛΑΕ με ανακοίνωση της, στην οποία καταδικάζει τη δυσλειτουργία του Τελωνείου.

"Από τα μεγάλα φτάνουμε και στα μικρά πλην όμως εξαιρετικά ζημιογόνα όπως η απαράδεκτη έλλειψη υποδομών στο τελωνείο της Χίου που ταλαιπώρησε εκατοντάδες επισκέπτες από την Τουρκία. Πέραν της επιστροφής κάποιων εξ αυτών στον Τσεσμέ οι εντυπώσεις θα μεταφερθούν και θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Ας κατανοήσουμε λοιπόν την ανάγκη να έχουμε σωστές δημόσιες  υποδομές και να τις χρηματοδοτεί το κράτος με σωστή φορολογία από τις σωστές πηγές-τους έχοντες, στις σωστές κατευθύνσεις-τις κοινωνικές ανάγκες και παραγωγικές υποδομές.

Δεν μας φταίνε ούτε οι πρόσφυγες, ούτε οι εργαζόμενοι του δημοσίου, όπως κραυγάζουν κάποιοι μισαλλόδοξοι της αρπαχτής- συνήθως φοροφυγάδες- για τα προβλήματα  μας" καταλήγει η ΛΑΕ στην ανακοίνωση της.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ