28.12.2012 15:58

Η κρίση χτύπησε τα καραβάκια

8 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ

Σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος τόσο των επάθλων όσο και της διοργάνωσης του εθίμου των Αγιοβασιλιάτικων Καραβακιών, έχουν επιδοθεί τα τελευταία 24ωρα η δημοτική αρχή Χίου και η Περιηγητική Λέσχη, κάτω από τη σκέπη της οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο διαγωνισμός.
 
Οι συμμετοχές
Αν και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ήταν η χθεσινή, ο Δήμος Χίου αποφάσισε τελικά να παρατείνει για μία ημέρα τη διαδικασία, προκειμένου να μην αποκλειστεί κανένας από τον διαγωνισμό.
Μέχρι και χθες είχαν υποβάλλει αίτηση 8 πληρώματα πλοίων, 4 στην κατηγορία των μεγάλων και άλλα 4 στην κατηγορία των μικρών.
 «Έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να μαζέψουμε τα χρήματα που απαιτούνται για τα τρία βραβεία της μεγάλης κατηγορίας πλοίων, δύο των 1.000 ευρώ και ένα των 500.
Ευελπιστώ με όσα μαζέψουμε μεταξύ μας οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και όσα θα καταφέρουμε να πάρουμε από 2-3 ιδιώτες να καλύψουμε και τα έπαθλα της δεύτερης κατηγορίας του διαγωνισμού», αναφέρει ο Παν. Στεφάνου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ