8.5.2013 10:12

Η κλήση με τον ταχυδρόμο

ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ

Στην τσιμπίδα της Τροχαίας θα πέφτουν οι ασυνείδητοι οδηγοί που παραβιάζουν τους φωτεινούς σηματοδότες αφού πλέον το νέο θεσμικό πλαίσιο που ισχύει δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες της Τροχαίας να βρίσκονται με πολιτικά και να παρακολουθούν την κίνηση στα φανάρια, καταγράφοντας τους παραβάτες.

Ήδη έχει δοθεί εντολή από το διοικητή της Τροχαίας και από το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν έλεγχοι αυτής της μορφής στα φανάρια της πόλης, όπου οι αστυνομικοί με τα πολιτικά θα βεβαιώνουν τις παραβάσεις  και οι κλήσεις θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς στο σπίτι τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόστιμο στη συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει στα 700 ευρώ και συνοδεύεται με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για δυο μήνες.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ