12.12.2012 10:09

Η ημερομηνία 12.12.12

Μπορεί τα τελευταία 11 χρόνια να έβριθαν από «τριπλές» ημερομηνίες, όμως το φαινόμενο θα κάνει να εμφανιστεί ξανά σχεδόν 100 χρόνια. Η επόμενη τέτοια ημερομηνία θα είναι η 1η Ιανουαρίου 2101.
Η 12η/12/12 είναι, λοιπόν, η τελευταία ευκαιρία που μπορούν να αξιοποιήσουν προληπτικοί και αριθμολόγοι. Για παράδειγμα, στο Λας Βέγκας θα πραγματοποιηθούν σήμερα περισσότεροι από 100 γάμοι, αριθμός δέκα φορές μεγαλύτερος από μια συνηθισμένη Τετάρτη του Δεκέμβρη.
Ο αριθμολόγος-σύμβουλος γάμου στο παρεκκλήσι το «Viva Las Vegas» εξηγεί: «Το χαρισματικό ζευγάρι που παντρεύεται στις 12 του μήνα είναι τυχερό και ισορροπημένο και θέτει συνεχώς νέους στόχους. Το ‘προτρεπτικό’ 1 και το ‘ευαίσθητο’ 2 φτιάχνουν ένα πολύ ισορροπημένο νούμερο. Το 1 μεταφέρει τις δονήσεις των νέων αρχών, ενώ το 2 φέρνει την ψυχική ισορροπία».
Σύμφωνα με επαγγελματίες αριθμολόγους, η ημερομηνία 12/12/12 είναι ιδανική για έρωτες και επενδύσεις. Ο Ινδός ειδικός Swetta Jumaani υποστηρίζει ότι είναι μια φανταστική μέρα για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή να γίνει μια σημαντική αγορά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ