4.4.2016 9:09

Η Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου «Άρτεμις»

Η αίθουσα ομιλιών του Ομηρείου γέμισε ασφυκτικά το απόγευμα του Σαββάτου από τα μέλη και τους φίλους του Κυνηγετικού συλλόγου Χίου, οι οποίοι επί τρεις ώρες παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ημερίδα που διοργάνωσε ο σύλλογος τους σε συνεργασία με την Β΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους, με θέμα «Περιβάλλον, Διαχείριση και Κυνηγετική Δραστηριότητα».

Ο Κυνηγετικός σύλλογος Χίου ευχαριστεί θερμά  τους : Θωαμϊδη Χρήστο (Θηραματολόγο – Ορνιθολόγο Αναπ. Καθηγητή ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας),  Θωμαΐτσα Κοιλούκου (Δασολόγο – Υπεύθυνη Θήρας της Διεύθυνσης Δασών Χίου),  Φώτω Κόνσολα ( Δασοπόνο – Περιβαλλοντολόγο MSc επιστημονική συνεργάτιδα της Β’ ΚΟΑ),  Μηνά Ιορδάνογλου (Αρθρογράφο στον κυνηγετικό τύπο)και Σοφοκλή Κοσκινά (Αρθρογράφο και ειδικό στην ασφάλεια και τη χρήση του κυνηγετικού όπλου) αλλά και τον  Πρόεδρο της Β’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους  Ευάγγελο Βερβέρη για τις ενδιαφέρουσες ομιλίες τους.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ