5.4.2016 14:33

Η ημερίδα της Κιβωτού

Ημερίδα με θέμα « Η παιδική Μέριμνα και Προστασία εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης» θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9 Απριλίου στο Ομήρειο η Κιβωτός του Κόσμου –Αιγαίου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πατήρ Αντώνιος μαζί με τους υπεύθυνους των τριών δομών της Αθήνας, της Παγωνιανής και της Χίου θα παρουσιάσουν το έργο της Κιβωτού ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν ομιλίες απόό τους: Σταυράτη Σπυριδούλα(Εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης),  Ροΐδη Κωνσταντίνα (δικηγόρος Κιβωτού του Κόσμου με ειδίκευση στο δίκαιο παιδικής προστασίας), η Κούβαρη Λένα ( ψυχολόγος με ειδίκευση στη κλινική ψυχολογία καθώς και στη προσωποκεντρική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία), Ο  Ψημίτης Μιχαήλ( αναπληρωτής καθηγητής κοινωνιολογίας πανεπιστημίου Βορείου Αιγαίου), ο Βεζυράκης Δημήτριος, (κοινωνικός Λειτουργός, πρώην πρόεδρος του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής).

Ώρα έναρξης: 17:30

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ