13.11.2015 9:31

Η χθεσινή απεργία είναι καλή αρχή νέων αγώνων

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον αγώνα κατά του 3ου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση η ΛΑ.Ε. παρά το γεγονός ότι σε τοπικό επίπεδο η συμμετοχή  δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

«Συνεχίζουμε στον δρόμο των μεγάλων αντιμνημονιακών αγώνων, χωρίς αναστολές και ψευδαισθήσεις, μέχρι την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι  συνταξιούχοι, οι επαγγελματοβιοτέχνες της Χίου μέρα με την μέρα συνειδητοποιούν ότι όλα τα μνημόνια σκοτώνουν τα νησιά με την δραματική υποβάθμιση της ζωής των ανθρώπων. Κατανοούν ότι τα λεγόμενα ισοδύναμα είναι μια απάτη και  ότι όλες  οι μνημονιακές  πολιτικές και του τρίτου μνημονίου δεν  παίρνουν  από διορθώσεις. Ο μόνος δρόμος είναι η ανατροπή τους και η ανάπτυξη μιας ριζικά αντίθετης πολιτικής για τις ανάγκες των πολλών. Στους νέους μεγάλους αγώνες που έρχονται σε αυτήν την κατεύθυνση θα είμαστε συνέχεια  παρόντες», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ΛΑ.Ε. Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ