26.6.2012 13:47

Η Χίος στο "International Day 2012" του ΝΑΤΟ

 
    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Σμύρνη η εκδήλωση, με την επωνυμία «International Day 2012», στις 23 Ιουνίου, η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Συμμαχικού Αεροπορικού Στρατηγείου Σμύρνης, στο οποίο υπηρετούν και Έλληνες Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ελληνικού Στρατού.  Πρόκειται για ετήσιο θεσμό που αποβλέπει στην προβολή των κρατών μελών του ΝΑΤΟ, που συνδράμουν στην επάνδρωση του Στρατηγείου.
    Αυτή τη χρονιά την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Δήμος Χίου.
    Πλήθος επισκεπτών εκτιμάται περίπου στoυς 3.000, από τα Κράτη – Μέλη του ΝΑΤΟ καθώς επίσης και από Τοπικές και Προξενικές Αρχές – Οργανώσεις  και Εμπορικά Επιμελητήρια, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα, να προμηθευτούν έντυπα της Χίου, αλλά και να περιηγηθούν με οπτικοακουστικά μέσα, στις ομορφιές του νησιού μας.
    Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται από το Δήμο Χίου  στον Πτέραρχο κ. Δημήτρη Βαξεβανάκη Διοικητή ΑΕΑ Σμύρνης, στους επιτελείς της ελληνικής αντιπροσωπίας, καθώς και στο Ελληνικό Προξενείο της Σμύρνης, οι οποίοι υποστήριξαν με πολύ θερμό τρόπο τη συμμετοχή της Χίου και της αντιπροσωπίας της, που αποτελείτο από την Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων και Τμήματος Απασχόλησης, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Ρένα Δαμίγου και τον υπάλληλο του Τμήματος Μηχανοργάνωσης Δ.Χίου κ. Μιχάλη Φραγκούλη.
    Στην εκδήλωση συμμετείχε προσκαλεσμένο του Διοικητή ΑΕΑ Σμύρνης και το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου «Βιβλιοθήκη Ο  Φάρος», το οποίο χόρεψε ελληνικούς παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς και ενθουσίασε του παρευρισκόμενους επισκέπτες.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ