2.7.2013 10:59

Η Χίος στην «11η Παγκρήτια Γεωργική και Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου Δήμου Μίνωα Πεδιάδας Κρήτης»

Στην «11η Παγκρήτια Γεωργική και Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου Δήμου Μίνωα Πεδιάδας Κρήτης» η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 25 Ιουλίου 2013 θα συμμετέχει ξ Περιφερειακή Ενότητα Χίου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου  «ΤΟΠΩΝ ΕΥΦΟΡΙΑ: Διατροφικά Προϊόντα και βιώσιμη ανάπτυξη στις περιοχές συνεργασίας», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013».
Στόχος του Προγράμματος είναι η προώθηση ποιοτικών τοπικών διατροφικών προϊόντων από τις περιοχές συνεργασίας. Εταίροι οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε κοινό περίπτερο της Έκθεσης είναι ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου Κρήτης, ο Δήμος Σητείας Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και η Αναπτυξιακή Εταιρία Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους Κύπρου.
Στόχος της συμμετοχής είναι να προβληθεί η ποιότητα και ιδιαιτερότητα των τοπικών διατροφικών προϊόντων της Χίου και να αναδειχθεί η σημασία τους ως παράγοντα προσέλκυσης επισκεπτών.  Επίσης, η γνωριμία των τοπικών μας προϊόντων με το αγοραστικό κοινό της Κρήτης και η προώθηση εμπορικών συνεργασιών.
Καλούνται οι συμπατριώτες μας παραγωγοί / επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να αποστείλουν προϊόντα τους καθώς και ενημερωτικό υλικό στη συγκεκριμένη έκθεση να επικοινωνήσουν με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου (κ. Μαρία Κόβα 2271041784, κ. Κώστα Ζαφείρη 2271040718).

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ