27.5.2014 15:54

Η Χίος στη Δημόσια Τηλεόραση μέσω του «Άρτιον»

ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 13:00

Ο Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ»  σε  συνεργασία  με τη ΝΕΡΙΤ, θα επιμεληθεί την προβολή της Χίου στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα», η οποία θα μεταδοθεί  ζωντανά  από το studio της εκπομπής, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου  1-3μμ.

Ο υπεύθυνος του τομέα πολιτιστικού τουρισμού του  «ΑΡΤΙΟΝ»   Θωμάς Καραμουσλής θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές στα αξιοθέατα του νησιού, ενώ οι μουσικοί Νικόλας Καραολάνης (βιολί, τραγούδι) και Νίκος Παγκράτης (λαούτο), θα προσφέρουν ένα σύντομο μουσικό χιώτικο ταξίδι στους τηλεθεατές.

Η μαστίχα και τα προïόντα του νησιού θα είναι επίσης «παρόντα» στο «Επιμένουμε Ελλάδα», με τη συνδρομή του μέλους μας και Προέδρου του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής  κας Μαρίας Μπρή και του  Σ. Κωνσταντουλάκη.

«Παρακαλούμε όσους παραγωγούς προσφέρονται να διαθέσουν μικρή ποσότητα προïόντων τους , για την καλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη προβολή της χιώτικης γαστρονομίας, να τα συγκεντρώσουν στο κατάστημα «Άρωμα καφέ» (Απλωταριάς 6 κα Μαρία Τσαμπαρλή), το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, ώστε να μεταφερθούν έγκαιρα με την εταιρία «Ερμής» στην εκπομπή.

Επίσης, όσοι έχουν τη δυνατότητα  παρακαλούνται να τα αποστείλουν κατευθείαν στην εκπομπή, μετά από συνεννόηση  με την Βάσω Κριτάκη (τηλ. 6937214208), που έχει και την ευθύνη της συμμετοχής στην εκπομπή», αναφέρει η ανακοίνωση του «Άρτιον». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ