5.8.2015 11:34

Η «Φεγγαρόσουπα» στον Καστρομηνά

Το Νομαρχιακό Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΙΩΝΕΣ»  σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση «Φεγγαρόσουπα» την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Καστρομηνά.

Τη θεατρική παράσταση «Φεγγαρόσουπα» παρουσιάζουν την επόμενη Πέμπτη 13/8 στις 20:00 στον Καστρομηνά οι «Ίωνες» σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χίου.

Η Αυγούστα Λυκουρίνα με την ομάδα ερασιτεχνών  ηθοποιών του Σ.Ε.Σ.Ν.Ο.Χ.  θα ανεβάσουν μια παράσταση που θα κερδίσει όλα τα μικρά και… μεγάλα παιδιά, που θα την παρακολουθήσουν.

Η τιμή εισόδου είναι 3 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται στο Γραφείο του Ν.Α.Σ. Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ, Δημοκρατίας 8 και στην είσοδο της Απλωταριάς.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του Σωματείου, που όπως είναι γνωστό δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού για τα Άτομα με Αναπηρία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ