9.3.2017 12:01

Η ετήσια εκδήλωση του Φιλοζωικού

Η ετήσια εκδήλωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 17.30 στο ξενοδοχείο Χανδρή,με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων που θα βοηθήσουν για να καλύψει ο Φιλοζωικός σύλλογος τις δράσεις του.Με αφορμή την εκδήλωση και τους στόχους της ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου απαριθμεί τη δράση του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως και τον Δεκέμβριο του 2016 ο Σύλλογος:

  • οργάνωσε φιλοζωικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς και εθελοντές, το οποίο παρακολούθησαν 21 εκπαιδευτικοί και 10 εθελοντές στη Χίο,
  • οργάνωσε φιλοζωικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο παρακολούθησαν 480 μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων του νησιού.
  • Στείρωσε με τη βοήθεια του Δήμου αλλά και με δικούς του πόρους60 σκύλους και 30γάτες,
  • πραγματοποίησε πρόγραμμα στειρώσεων για αδέσποτες γάτες με εθελοντές κτηνιάτρους κατά τη διάρκεια του οποίου στειρώθηκαν 63 γάτες.
  • εμβολίασε και αποπαρασιτώνει τακτικά τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν στο κέντρο της πόλης,
  • παρείχε ιατρική περίθαλψη σε 84 σκύλους και 45 γάτες,
  • περιέθαλψε ή/και έστειλε σε καταφύγια άγριων ζώων2 αετογερακίνες,  2 αετούς, ένα ξεφτέρι, μια δεκαοχτούρα, ένα κοτσίφι, δύο ερωδιούς, πέντε γεράκια, πέντε κουκουβάγιες, μια τιτό ( σπάνιο είδος κουκουβάγιας)  δύο περιστέρια, ένα γλάρο, μία πάπια και 2 χελώνες καρέτα - καρέτα
  • έδωσε για υιοθεσία 50 σκύλους και 5 γάτες

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Χίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα Τάνια Μυλωνάδη – Τεχνηέντως, που για ακόμα μια χρονιά, επιμελήθηκε τη μακέτα και την εκτύπωση αφισσών και προσκλήσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ