22.8.2016 15:55

Η επόμενη μέρα…

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΡΟΥΣΗΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ» ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ «π» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ

Μπορεί να μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα και μπορεί να μην κατάφερε να δώσει όσα ήθελε λόγο του προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε μέρες και του στέρησε ένα μεγάλο μέρος της αντοχής του. Αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς όμως, είναι ότι ο Χριστόφορος Μερούσης, πήγε στο Ρίο, τερμάτισε στον μαραθώνιο και έκανε όλους τους Χιώτες και όχι μόνο, να σηκωθούν μπροστά στους δέκτες τους και να τον χειροκροτήσουν με το συναίσθημα της περηφάνιας να τους κατακλύζει.

«Είναι ευλογία η αγάπη του κόσμου»

Ο Χιώτης μαραθωνοδρόμος δήλωσε χαρακτηριστικά στον «π», «όλα πήγαν καλά και είχα την ευκαιρία να βιώσω μια μεγάλη εμπειρία. Το πρόβλημα που πέρασα με την υγεία μού στέρησε αρκετά, καθώς μπορούσα να δώσω παραπάνω.». Οι λογαριασμοί του στα μέσα μαζικής δικτύωσης κατακλίστηκαν από μηνύματα, όπως ανέφερε, και νιώθει ευλογημένος γι’ αυτό.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά…

 Ίσως η 116η θέση να μην είναι πολύ σπουδαία, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτό το μικρό ακριτικό νησί, που καθημερινά πλήττεται από  μύρια κακά, κατάφερε να δώσει το στίγμα της στην άλλη άκρη του κόσμου χάρη στον «δικός μας» πλέον Χριστόφορο και στους υπόλοιπους αθλητές που εκπροσώπησαν επάξια το νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ