23.4.2024 13:55

Η ΕΠΑΣ Μαθητείας Χίου της ΔΥΠΑ στο ΜΚΔΗΦ ΑμεΑ "Η ΓΕΦΥΡΑ"... ενόψει Πάσχα!

Με την επίσκεψη του τμήματος Κομμωτικής Τέχνης, της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ξεκίνησε για τη «ΓΕΦΥΡΑ» η εβδομάδα πριν το Πάσχα! 

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αλλά και της κοινωνικής προσφοράς, μια ομάδα μαθητών της Α’ τάξης, υπό την επίβλεψη και συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, Μαρίκας Φιστέ και Κατερίνας Καραγιαννίδου, ήρθαν στο Κέντρο μας και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε όσους ωφελούμενους επιθυμούσαν. 

Τα ψαλίδια και τα πιστολάκια πήραν φωτιά και ο ένας μετά τον άλλο δεχθήκαμε τις καλλωπιστικές υπηρεσίες από τους εκκολαπτόμενους κομμωτές και κομμώτριες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών μας, άκρως όμορφο και… τονωτικό για την αυτοπεποίθησή μας!!!

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν από τρεις εβδομάδες η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) επισκέφθηκε ξανά τη ΓΕΦΥΡΑ, με το Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης αυτή τη φορά, προκειμένου να μας δείξουν πώς να φτιάξουμε νόστιμα γλυκά κουλουράκια βανίλιας και διαιτητικά κριτσίνια με ρίγανη και καρότο για το δεκατιανό μας. Η ομάδα, με τις οδηγίες των εκπαιδευτών κ. Γεωργίας Γιαννιώδη και κ. Στέλιου Κάρλου, δούλεψε γρήγορα και αποτελεσματικά και το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε όλους με τη γεύση και τη μυρωδιά του!!!

Είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που η ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της ΔΥΠΑ Χίου έχει εντάξει το ΜΚΔΗΦ «Η ΓΕΦΥΡΑ» στους συνεργαζόμενους φορείς της και έτσι έχουμε γίνει αποδέκτες του εκπαιδευτικού – κοινωνικού και πολύ ευεργετικού έργου της.

Ευχαριστούμε πολύ τα τμήματα κομμωτικής  και μαγειρικής τέχνης της ΕΠΑ.Σ. Χίου της ΔΥΠΑ για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους και ιδιαίτερα τη Διευθύντρια της Σχολής, κ. Βάσω Βοξάκη  που πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση, ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΑμεΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ