13.9.2013 11:01

Η ΕΝΑ στο Περιφερειακό

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΤΕΝΤΟΜΑ

Να συζητηθεί το θέμα της ΕΝΑ Χίου σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου  ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του συμβουλίου, ο Β. Τεντόμας.

Ο κ. Τεντόμας ζητά να συνεδριάσει το συμβούλιο μέχρι 30/9/2013, που λήγει  η σχετική σύμβαση του προσωπικού της ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΕ, όπου και θα προσκληθούν να παραβρίσκονται και οι εκκαθαριστές. Μοναδικό θέμα στη συνεδρίαση προτείνει να είναι η «Λήψη απόφασης επί αιτήματος των εργαζομένων στην ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΕ & ενημέρωση περιφ. συμβουλίου για τη φάση που βρίσκονται οι εκκαθαρίσεις των πρώην νομαρχιακών αναπτυξιακών εταιρειών καθώς και η μελέτη για σύσταση της νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας Βορείου Αιγαίου».
Ο ίδιος μάλιστα προδιαγράφοντας την τροχιά που θα ακολουθήσει σχετικά με την ΕΝΑ επισημαίνει ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε πρέπει να δείχνουμε την πρέπουσα ευαισθησία και να εξαντλούμε όλα τα νόμιμα περιθώρια προς όφελός των εργαζομένων,  (ειδικά μάλιστα όταν τα αιτήματά τους είναι λογικά και μετρημένα), ενώ παράλληλα προτείνει να ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο για την πορεία των εκκαθαρίσεων όλων των πρώην νομαρχιακών αναπτυξιακών επιχειρήσεων και κυρίως της ΑΕΝΑΛ καθώς και για την επικείμενη σύσταση νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ