13.9.2013 11:01

Η ΕΝΑ στο Περιφερειακό

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΤΕΝΤΟΜΑ

Να συζητηθεί το θέμα της ΕΝΑ Χίου σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Χίου  ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο του συμβουλίου, ο Β. Τεντόμας.

Ο κ. Τεντόμας ζητά να συνεδριάσει το συμβούλιο μέχρι 30/9/2013, που λήγει  η σχετική σύμβαση του προσωπικού της ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΕ, όπου και θα προσκληθούν να παραβρίσκονται και οι εκκαθαριστές. Μοναδικό θέμα στη συνεδρίαση προτείνει να είναι η «Λήψη απόφασης επί αιτήματος των εργαζομένων στην ΕΝΑ ΧΙΟΥ ΑΕ & ενημέρωση περιφ. συμβουλίου για τη φάση που βρίσκονται οι εκκαθαρίσεις των πρώην νομαρχιακών αναπτυξιακών εταιρειών καθώς και η μελέτη για σύσταση της νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας Βορείου Αιγαίου».
Ο ίδιος μάλιστα προδιαγράφοντας την τροχιά που θα ακολουθήσει σχετικά με την ΕΝΑ επισημαίνει ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε πρέπει να δείχνουμε την πρέπουσα ευαισθησία και να εξαντλούμε όλα τα νόμιμα περιθώρια προς όφελός των εργαζομένων,  (ειδικά μάλιστα όταν τα αιτήματά τους είναι λογικά και μετρημένα), ενώ παράλληλα προτείνει να ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο για την πορεία των εκκαθαρίσεων όλων των πρώην νομαρχιακών αναπτυξιακών επιχειρήσεων και κυρίως της ΑΕΝΑΛ καθώς και για την επικείμενη σύσταση νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ