2.8.2013 11:00

Η ΕΛΣΑΤ ψάχνει συνεργάτες

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Συνεργάτες για τη διενέργεια των στατιστικών εργασιών της αναζητά η Ελληνική  Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν  ως  Ιδιώτες Συνεργάτες  σε  διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ  στατιστικές εργασίες να υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, ώστε να εγγραφούν στο  Μητρώο   Ιδιωτών  Συνεργατών Σεπτεμβρίου 2013 – Απριλίου 2014. 
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που θα επιλεγούν από το Μητρώο θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών. Η παροχή υπηρεσιών των Ιδιωτών Συνεργατών στην ΕΛΣΤΑΤ, σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σχέση εξαρτημένης εργασίας.
Οι Αιτήσεις – Υπεύθυνες Δηλώσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μέχρι και 31.08.2013 μόνο ηλεκτρονικά, στην Ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στη διεύθυνση:  www.statistics.gr, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».
Η διεύθυνση URL για απ’ ευθείας πρόσβαση είναι η: http://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=SGID13:5558
Για τους ενδιαφερόμενους που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και Internet, ή δεν γνωρίζουν το χειρισμό Η/Υ, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης και από την Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ, όπως και από τις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών θα πρέπει να υποβάλλουν νέα Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.
Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση- Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία περιέχει σημαντικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες και επισημάνσεις.
        

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ