21.12.2012 10:30

«Η είσπραξη των οφειλών θα μας σώσει»

«Αν καταβληθούν στην εταιρία όσα της χρωστάει το Ελληνικό Δημόσιο αλλά και 2 εταιρίες με συνολικό ποσό οφειλών τα 360 εκ. ευρώ, τότε όχι μόνο δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση, απεναντίας θα μπορούμε να δίνουμε ρεύμα δωρεάν σ΄όσους συνανθρώπους μας καταναλώνουν από 400 - 1000 KWH το τετράμηνο».
Σε αυτό το σημείο καταλήγουν σε ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές της ΕΤΕ ΔΕΗ Χίου, σε ότι αφορά τις σαρωτικές αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος που αναμένεται να ισχύσουν από την αρχή του νέου έτος.
«Να σταματήσουν τα δεκάδες σκάνδαλα σε βάρος της ΔΕΗ με πρώτο και καλύτερο «το μηχανισμό ανάκτησης μεταβλητού κόστους + 10%» που μόνο για φέτος θα κοστίσει στη ΔΕΗ πάνω από 300 εκατ. €», σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση οι συνδικαλιστές ενώ καταλήγουν:
«Για όποιον αναρωτιέται ποια είναι τα τεράστια σκάνδαλα που επικαλείται η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τον καλούμε να διαβάσει μια από τις εκατοντάδες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας γύρω από το 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ