21.5.2014 13:28

Η εγρήγορση θα φέρει τη νίκη

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

«Εφησυχάσαμε και μας αιφνιδίασαν. Την Κυριακή έχουμε και επίγνωση της κατάστασης και τον αέρα της νίκης που μας έδωσε η εμπιστοσύνη του λαού της Χίου».
Με αυτή τη διαπίστωση και συνάμα παρατήρηση, ο Πολ. Λαμπρινούδης στη χθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συγκέντρωση του ψηφοδελτίου του έδωσε το σύνθημα της εγρήγορσης έως την Κυριακή στα εκλεγμένα και μη στελέχη του για να πετύχουν το στόχο της επανεκλογής του συνδυασμού.
«Αυτή τη φορά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε όλοι μαζί», πρόσθεσε στην ολιγόλεπτη ομιλία του. Η σύσκεψη είχε καθαρά οργανωτικό χαρακτήρα, δεν μίλησε κανένας άλλος και αμέσως μετά οριστήκαν οι υπεύθυνοι προγραμματισμού των περιοδειών που αρχίζουν από σήμερα σε όλη τη Χίο και ορισμού των αντιπροσώπων στα εκλογικά τμήματα.
Στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής πιστεύουν ακράδαντα ότι, αν κρατηθούν οι δικές τους δυνάμεις, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Εντοπίζουν στοιχεία σοφίας στην ετυμηγορία του λαού της Χίου, καθώς πέτυχε να στείλει μηνύματα δυσαρέσκειας για τις επιλογές της δημοτικής αρχής, παράλληλα όμως επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του στο συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο».
«Το μήνυμα ήταν σαφές. Χρειάζονται διορθώσεις τις οποίες ήδη τις είχαμε εντοπίσει και κάποιες από αυτές εξαγγείλει και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Ταυτόχρονα μας χαλυβδώνει η επιμονή των κατοίκων του νησιού να βλέπει στα πρόσωπα μας το πιο κατάλληλο προσωπικό για να καθοδηγήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο το Δήμο», αναφέρει στέλεχος του συνδυασμού, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πέσει και στην ενεργοποίηση όσων επέλεξαν την αποχή την πρώτη Κυριακή. Υπάρχουν δείγματα ότι πολλοί δημότες, ειδικά στην πρωτεύουσα, δεν προσήλθαν στην κάλπη, ως έκφραση των ενστάσεων τους για αποφάσεις της δημοτικής αρχής. «Αυτός ο κόσμος που δεν καταψηφίζει αλλά επιλέγει να απέχει είναι και νοιώθει δίπλα μας. Είναι καθήκον μας να τον εντοπίσουμε, να αποδεχτούμε τα λάθη μας και να τον πείσουμε να ενεργοποιηθεί την πιο κρίσιμη ώρα, για να εμπιστευτεί τη διοίκηση του Δήμου σε χέρια σίγουρα», ισχυρίζονται στο συνδυασμό Λαμπρινούδη και προς τα εκεί κατευθύνουν μέρος των κινήσεων τους.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ