1.8.2014 17:08

Η διάθεση

Σε άλλη μια τοποθέτηση θα πρέπει να δοθεί η ανάλογη προσοχή. Με καθήκοντα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος ο Δημ. Καράλης, ένα από τα πιο βαριά θεωρητικά χαρτιά του δημοτικού σχήματος.

Η τοποθέτηση ενδεικτική εκ μέρους του Μαν. Βουρνού της επιθυμίας να στηριχθεί ο τουρισμός και η στροφή στον επιχειρηματικό προσανατολισμό της νέας γενιάς των δημοτών μας.

Ήδη ο μελλοντικός αντιδήμαρχος συνόδευσε το Μαν. Βουρνού στην προχθεσινή του επίσκεψη στο Επιμελητήριο, εκεί που είχε μια επιπλέον εφ’ όλης συζήτηση με τη διοίκηση του, παρουσιάζοντας τους άξονες δημιουργίας του νέου δημοτικού σχήματος. Με το Β. Παππά, να ορίζει τις … κόκκινες γραμμές με σχετική ικανοποίηση. Σε περίπτωση ιδιωτικοποιήσεων πολιτικά απέναντι, αλλά εφόσον τηρηθούν οι δεσμεύσεις για μια πιο αποκεντρωμένη λειτουργία, με σεβασμό στους θεσμούς και την αξιοκρατία δεν θα βρεθούν πολλές αιτίες πολέμου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ