15.10.2012 8:51

“Η απάντησή μας στις πυρκαγιές” (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ)

• ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ “ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΣ”

 

Με τις προσδοκίες της κοινής γνώμης να είναι αυξημένες προς την κατεύθυνση σύνταξης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκατάστασης των πληγεισών από την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου περιοχών, ξεκινάει σήμερα στις 09:30 το πρωί στο Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ. το διεθνές συνέδριο του ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» με θέμα «Η απάντησή μας στις πυρκαγιές».

Όπως περιγράφεται αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνεδρίου από τις 09:30 έως τις 11:00 σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εισαγωγή στο συνέδριο ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Ο ιδρυτής του ιδρύματος καπτ. Παναγιώτης Ν. Τσάκος, ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ως εκπρόσωπος της ΑΠΘ Πατριάρχη Βαρθλομαίου, ο Υπουργός Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γ. Βασιλείου, ο αντιπεριφερείαρχης Κ. Γανιάρης, ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης, ο Johann G. Goldammer ως εκπρόσωπος του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε., εκπρόσωπος του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. καθώς και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κ. Τριαντάφυλλος.

Μετά τους χαιρετισμούς και συγκεκριμένα στις 11:30 θα ξεκινήσει η 1η Συνεδρία με θέμα: «Η Χίος και οι πυρκαγιές» από την πρόεδρο του ιδρύματος Μαρία Τσάκου- Κουϊμάνη, νομικό σύμβουλο του Ιδρύματος ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες με θέμα:

«Η Χίος πριν και μετά τις πυρκαγιές», «Τα Μαστιχοχώρια πριν και μετά τις πυρκαγιές», «Η σύσκεψη της 30ης Αυγούστου», «Η υγεία της καρδιά μας μετά από φυσικές καταστροφές», «Αρχιτεκτονικές δράσεις και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος».

Οι συνεδρίες πάντως θα συνεχιστούν και σήμερα το απόγευμα με την ομιλία του ακαδημαϊκού Χ. Ζερεφού να μονοπωλεί τον ενδιαφέρον των προσκεκλημένων. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WEB ΤV ΤΟΥ "Π"

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ