13.7.2014 13:01

Η ανυπαρξία σύνδεσης "έκοψε" τη Μαρινέλλα από τη Χίο

Μόνο στη Μυτιλήνη θα εμφανιστεί τελικά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα που είχε προγραμματίσει συναυλία στη Χίο μαζί με τον Κ. Χατζή στις 26/7 στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Η αδυναμία απευθείας αεροπορικής μετάβασης από το γειτονικό νησί αλλά και το αυξημένο κόστος είναι οι αιτίες σύμφωνα με τον υπεύθυνο της παραγωγής Λ. Πλασκοβίτη που σε επιστολή του στον Β. Μυριαγκό αναφέρει:

 

"Κύριε πρόεδρε,

Όταν κλείσαμε την ημερομηνία για να κάνουμε τη συναυλία Μαρινέλλας - Χατζή 26/7 στο Δημοτικό Στάδιο, μας είχε διαβεβαιώσει το πρακτορείο ταξιδιών ότι υπάρχει τοπική απευθείας αεροπορική σύνδεση Μυτιλήνης - Χίου.

Επειδή είναι τελικά αδύνατο να έρθουμε απευθείας στη Χίο από τη Μυτιλήνη, που παίζουμε την προηγούμενη μέρα, η μεταφορά 20 ανθρώπων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, αεροπορικώς μέσω Αθηνών, ανεβάζει το κόστος υπερβολικά.

Συνυπολογίζοντας  και τα 4.000 πλέον ΦΠΑ, το ενοίκιο του σταδίου, συν την εξέδρα το φως και τον ήχο, συν την τοπική διαφήμιση, συν διαμονή και φαγητό  20 ατόμων, προκύπτει ένα κόστος που μας απαγορεύει την κάθοδό μας στη Χίο.

Τούτων δοθέντων, σας απελευθερώνουμε την ημερομηνία που είχατε δεσμεύσει για την συναυλία μας και ελπίζουμε σε μια μελλοντική συνεργασία, με καλύτερες και ευνοϊκότερες οικονομικά συνθήκες".

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ