20.9.2016 12:29

Η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστεί τα μέλη του ιατρικού συλλόγου Χίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ιατρικό Σύλλογο Χίου για την εθελοντική συμμετοχή των μελών του  στην πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους των Ψαρών,  απέστειλε η αντιπεριφερειάρχης Καλλιόπη Γόμου. Σε αυτήν αναφέρει:

 

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Χίου και εσάς προσωπικά, για την εθελοντική συμμετοχή σας στην διήμερη επίσκεψη 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016 στα Ψαρά για την πραγματοποίηση Ιατρικών εξετάσεων στους και κατοίκους του νησιού και την ενημέρωση τους για θέματα προληπτικής ιατρικής.

Η εθελοντική συνεισφορά σας στην ανωτέρω δράση ήταν αξιέπαινη και ιδιαίτερα τη δύσκολη εποχή του διανύουμε, είναι πραγματικά πολύτιμη. Οι λόγοι που καθιστούν την εθελοντική σας συμμετοχή ιδιαίτερα συμπαντικοί είναι η ακριτικότητα των Ψαρών και η δυσκολία της πρόσβασης των κατοίκων του νησιού σε μονάδες φροντίδας υγείας, .

Ευχόμαστε σε σας και τα μέλη σας  την συνέχιση του εθελοντικού σας έργου και ελπίζουμε στο μέλλον την συνεργασία μας και σε άλλες αντίστοιχες δράσεις»  

   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ