20.4.2015 10:17

«Η Άνοιξη εξαρτάται από εμάς»

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ TEDx ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μία ξεχωριστή δράση πραγματοποιεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Απριλίου ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου που σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του πρώτου συνεδρίου TEDx του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα προβάλλουν ζωντανά από τη Σύρο μέσω διαδικτύου, τις εργασίες του συνεδρίου με τίτλο“Motivaction,  -σύνθετη λέξη από τις λέξεις motive (κίνητρο) και action (δράση)- που θα  πραγματοποιηθεί, στο θέατρο “Απόλλων”  της  Ερμούπολης,  από ώρα 11:00 πμ έως 07:00 μ.μ.

Οι ομιλητές που θα φιλοξενηθούν στη σκηνή ΤEDx University of the Aegean, προέρχονται από διαφορετικά πεδία και είναι απλοί πολίτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες, οι οποίοι θα θίξουν θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, τεχνολογίας, ψυχολογίας,  design, επιχειρηματικότητας και όχι μόνο, στον θεματικό άξονα κίνητρα για δράση και δημιουργία.

«Είναι άνθρωποι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από τις πράξεις τους κι όχι τα λόγια τους, άνθρωποι που μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα για όλους μας, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ας δοκιμάσουμε και εμείς αυτή την εμπειρία, έστω και από απόσταση. Ίσως αποτελέσει ευκαιρία να ενημερωθούμε και να προβληματιστούμε, να βρούμε τον κοινό μας τόπο, να γνωριστούμε και, γιατί όχι, να αισιοδοξήσουμε επιτέλους!

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Κυρίως όμως απευθύνεται στους νέους, μαθητές, φοιτητές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους.  Σε όλους όσους  ακούν  τη φωνή του ποιητή: «Το νου σας. Από εμάς  η Άνοιξη εξαρτάται»,  αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φ.Ο.Β..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ