25.1.2016 13:04

Η ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑ η μόνη ελπίδα για τους μικρομεσαίους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΕ

Με περίσσεια ειρωνεία και σκωπτικό ύφος η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζει την εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, γιε τα κόκκινα δάνεια.

 Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Εκδήλωση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τις τράπεζες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα κόκκινα δάνεια. Μάλιστα! Ενώ οι τράπεζες έχουν χαρισθεί αντί πινακίου φακής από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αρπακτικά ξένα funds που το μόνο τους ενδιαφέρον σε σχέση με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι να κάνουν πλιάτσικο σε αυτές. Κι ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί  πλειστηριασμοί για κόκκινα δάνεια με βάση τον απαράδεκτο πρόσφατο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.  Η μόνη προοπτική για τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες δεν μπορεί παρά να είναι η συμμετοχή στο κίνημα για την αποτροπή των πλειστηριασμών, για να μην περάσει η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ"

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ