28.6.2012 13:32

Η άλλη Ελλάδα, στο “Citrus”

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Τ.Δ.Ν. ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

 
Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το απόγευμα της Τρίτης ο πολυχώρος Citrus στον Κάμπο, αφού η πρωτοβουλία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου φαίνεται ότι βρήκε αντίκρισμα στις νεαρές ηλικίες που έκαναν ουρές για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.
Τουρνουά σκάκι, ζωγραφιές, αφήγηση παραμυθιών, παιχνίδια και κατασκευές ήταν μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που είχε επιμεληθεί το Τμήμα Δίωξης με την πολύτιμη συμμετοχή φορέων αλλά και πολιτών που θέλησαν να περάσουν το μήνυμα ότι τα ναρκωτικά δεν αποτελούν διέξοδο αλλά παγίδα σε μία νοσηρή πραγματικότητα.
Ευχαριστημένος από την πλευρά του φάνηκε σε δηλώσεις τους στον «π» ο διοικητής του Τ.Δ.Ν. Χίου Γ. Κεβόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι όσα διαδραματίστηκαν  στον πολυχώρο “Citrus” ήταν πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Χίου.
«Είναι στιγμές που είμαι σίγουρος ότι δεν τις έχουμε ξαναζήσει σαν νησί. Παντού έβλεπες παιδιά με χαμόγελα με διάθεση δημιουργίας, με ζωντάνια και όρεξη για τη ζωή. Αντικρίσαμε την εικόνα μίας άλλης Ελλάδας που όλοι είχαμε ξεχάσει.
Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του διημέρου. Ο αγώνας κατά των εξαρτήσεων είναι διαρκής και συνεχίζουμε. Μπορούμε να φτιάξουμε ένα δίκτυο αλληλοβοηθείας και συμπαράστασης χωρίς να ξεχνάει ο καθένας το ρόλο του για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να πάμε τον τόπο μπροστά. Η κρίση μπορεί να γίνει δημιουργία», ανέφερε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ