10.7.2012 15:56

Η άλλη άποψη για το τροχαίο της παραλίας

Αντίθετη άποψη σχετικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το τροχαίο της παραλίας την προηγούμενη εβδομάδα, διατυπώνει ο στενός κύκλος του Η.Μ. διευκρινίζοντας ότι τα γεγονότα έχουν δύο όψεις.
Πρώτο σημείο διαφωνίας σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του θήτη είναι η σύγκρουση με το μηχανάκι καθώς όπως λένε υπάρχουν μάρτυρες που ισχυρίζονται ότι το δίκυκλο βγήκε παράνομα από το στενό του Πρωτοδικείου και που θα το καταθέσουν σε πιθανό δικαστήριο.
Δεύτερο σημείο διαφωνίας, είναι τα όσα ισχυρίστηκαν οι μάρτυρες του επεισοδίου περί διαφυγής του υπαίτιου του τροχαίου. «Αν ήθελε να διαφύγει γιατί δεν έστριψε με το αυτοκίνητο στο στενό της Μητρόπολης; Θα ήταν πολύ πιο εύκολο από το να έφευγε μέσα από το στενό του Πρωτοδικείου», αναφέρουν.
Τέλος όπως υποστηρίζουν τα ίδια άτομα, ουδέποτε παρά τις πληροφορίες του Λιμεναρχείου, δεν φορέθηκαν χειροπέδες στον υπαίτιο κατά την προσαγωγή του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ