14.4.2012 21:53

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στη Χίο (VIDEO)

ΜΕ C-130 ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΙΣ 22.35 ΣΤΗ ΧΙΟ

Μετ' εμποδίων και με σημαντική καθυστέρηση έφτασε φέτος το Άγιο Φως στη χώρα μας.
Το άγιο Φως αναμένονταν να φτάσει στην Αθήνα στις 18.00 με C-130. Αντί γι αυτό όμως έφτασε στις 20.30, λόγω καθυστέρησης που σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion του Ισραήλ.
Στη Χίο έφθασε στις 22.35 με C-130 με περίπου τέσσερις ώρες καθυστέρηση μέσω Λάρισας ενώ αναμένονταν να φτάσει με την πτήση 764 της Ο.Α.
Επί της υποδοχής βρέθηκαν στο σημείο ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. Χίου πρωτοπρεσβύτερος Δ. Γεόμελος καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ι. Μπογής, οι οποίοι παρέλαβαν το Άγιο Φως και το μετέφεραν στην Ι. Μ. Χίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ταυτόχρονα με το C-130, δύο Super Puma μετέφεραν από τον αερολιμένα "Όμηρος" της Χίου το Άγιο Φως, στη Μυτιλήνη, στη Λήμνο και στη Σάμο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ