2.2.2016 11:40

Η αδιαθεσία της προέδρου πίσω από την ακύρωση της εκδήλωσης για τον μαστό

ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) εκφράζει τη λύπη της  για την ακύρωση της προγραμματισμένης Ημερίδας με θέμα «Ενημέρωση για την προστασία από τον καρκίνο του μαστού που απειλεί την υγεία και τη ζωή ανδρών και γυναικών» και της δωρεάν κλινικής εξέτασης και υπερηχογραφήματος μαστών των γυναικών της Χίου που το επιθυμούσαν, λόγω Η ξαφνική εμπύρετη αδιαθεσία της Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα και της μη δυνατότητάς της να προσέλθει στο νησί,  ευθύνεται για την  ακύρωση της ημερίδας και των δωρεάν εξετάσεων μαστού που είχαν προγραμματιστεί για την προηγούμενη Παρασκευή και Σάββατο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου.

 

Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Μαστολογική Εταιρεία ανακοινώνει οτι "Οι ακυρωθείσες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνεργασία πάντα με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών «ΕλπίΖω», η συνεισφορά του οποίου στην πρόληψη και διάγνωση του καρκίνουν του μαστού, είναι αποδεδειγμένα ουσιαστική και ελπιδοφόρα στον αγώνα που πραγματοποιεί η ΕΕΜ σε πανελλήνια κλίμακα.

 

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και τα Μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου     ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο και τη δραστήρια Πρόεδρό του Τούλα Βογιατζή, όπως και τον ιατρό -Χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη και τη Μαρία Βατάκη για τη συμπαράσταση και την όλη συνεισφορά τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης, την «Αegean» για τη δωρεάν παραχώρηση των αεροπορικών εισιτηρίων των ομιλητών και των στελεχών της αποστολής, καθώς και το ξενοδοχείο  «Ελληνικό Κάστρο» για τη ζεστή του φιλοξενία".

 

 

                              

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ