31.3.2015 12:46

Χύμα φρέσκο γάλα 24ώρες το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας

Εδώ και μια εβδομάδα στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας λειτουργεί με 24ωρη εξυπηρέτηση αυτόματος πωλητής γάλατος με την επωνυμία «ΠΙΕΣ ΓΑΛΑ»

Ο κόσμος μπορεί να εξυπηρετείται σε όλη την διάρκεια της ημέρας όπου με μικρό κόστος αγοράζει ελληνικό φρέσκο γάλα από την Βοιωτία. Ενδεικτικά το ένα λίτρο γάλα κοστίζει ένα ευρώ και το μισό λίτρο 0,50 ευρώ.

Η εταιρία τονίζει πως ο καταναλωτής μπορεί να φέρει μόνο γυάλινο μπουκάλι για την αγορά του γάλατος και αυτό για λόγους υγιεινής. Για αυτό το λόγο δίπλα ακριβώς από τον αυτόματο πωλητή γάλατος λειτουργεί και αυτόματο μηχάνημα πώλησης γυάλινων μπουκαλιών στα επιτρεπτά μεγέθη έναντι του αντίστοιχου αντιτίμου.

Ο κόσμος της γειτονιάς της Κυψέλης είναι ενθουσιασμένος με τον αυτόματο πωλητή γάλατος καθώς όπως αναφέρουν δεν θα ξεμείνουν ποτέ από γάλα ενώ για τις τιμές τονίζουν πως   βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με αυτές του σούπερ μάρκετ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ