10.3.2016 10:55

Χτυπούν την πόρτα των Ρώσων

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Με διαγωνισμούς και δωρεάν διακοπές μέσω κοινωνικών δικτύων "πολιορκεί" η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, τη Ρωσική Τουριστική αγορά.

Στο πλαίσιο της προώθησης των ελληνικών προορισμών στην αγορά της Ρωσίας, το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιεί ειδική προβολή για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Μαρτίου ξεκίνησε προωθητικός διαγωνισμός για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μέσω των κοινωνικών δικτύων της επίσημης ιστοσελίδας του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας (http://gnto.ru/contest).

Ο διαγωνισμός αποτελείται από διάφορες ενέργειες, όπως κουίζ και δημιουργικό κομμάτι και στοχεύει στην προώθηση των προορισμών στη ρωσική τουριστική αγορά και στην προσέλκυση Ρώσων τουριστών ενόψει του Ελληνορωσικού έτους 2016.

Η συγκεκριμένη δράση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες (μέχρι τις 18/3/2016), κατά τις οποίες στα κοινωνικά δίκτυα θα δημοσιεύονται φωτογραφίες και πληροφοριακό υλικό με λεπτομέρειες για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ενημερώσεις για τα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό των νησιών. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει πακέτο διακοπών για δύο άτομα σε έναν προορισμό.

Με πολλαπλές αναρτήσεις καθημερινά και συνδυασμό διάφορων κοινωνικών μέσων, όπως Facebook και Instagram, δίνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας των νησιών του Βορείου Αιγαίου στους χρήστες των ρωσικών social media.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ