17.8.2012 10:40

Χρυσή υπογραφή

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΧ

 
Υπογράφηκε μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της ΕΤΑΧ, η σύμβαση για το έργο «Υποστηρικτικός Μηχανισμός για την υλοποίηση των καθεστώτων ενίσχυσης (ιδιωτικές επενδύσεις) του άξονα 3 του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2ο07-2013 στην Περιφέρεια
Β. Αιγαίου.
Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκτός του ότι δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις της Χίου να αναπτυχθούν και να αξιοποιήσουν κεφάλαια, επενδύοντας, δίνεται και το φιλί της ζωής στην ΕΤΑΧ η οποία τόσο καιρό ήταν σε τέλμα.
Συγκεκριμένα η ΕΤΑΧ πλέον είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του Υποστηρικτικού Μηχανισμού και παρέχει υπηρεσίες στήριξης στα πρόσωπα και τους αρμόδιους φορείς για την διαχείριση και εφαρμογή των καθεστώτων ενίσχυσης του Άξονα 3.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία που διατηρεί για παροχή
 διευκρινίσεων και συμβουλών σχετικά με την απόφαση έγκρισης των επενδυτικών
 σχεδίων των δικαιούχων, ενημέρωση για τις υποχρεώσεις των δικαιούχων και
 επιτόπια παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων τους, επιβεβαίωση τήρησης των χαρακτηριστικών των έργων, του χρονοδιαγράμματος και του προϋπολογισμένου κόστους.
Καλούνται όσοι εκ των Δικαιούχων των ενταγμένων επενδυτικών σχεδίων του Άξονα 3 των παραπάνω περιοχών να επικοινωνήσουν με τις αντίστοιχες εταιρείες και να προσκομίσουν σε φωτοαντίγραφο την προέγκριση, δήλωση αποδοχής και οριστική έγκριση, για να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ