17.7.2013 11:08

Χρυσή τομή για τον Φραγκομαχαλά

ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ

 Σωστός είναι ο περιορισμός της μονοδρόμισης της οδού Μονομάχου με την τροποποίηση των κυκλοφορικών μέτρων στην περιοχή του Φραγκομαχαλά, που αναμένεται να κατευνάσει τα πνεύματα που είχαν οξυνθεί το τελευταίο διάστημα, από τη μικρή μερίδα των κατοίκων που διαφωνούσαν με το πρώτο μέτρο της απαγόρευσης επειδή δεν διευκολυνόταν η πρόσβαση στα σπίτια τους.

Η Τεχνική Υπηρεσία περιόρισε την απαγόρευση καθόδου προς την πόλη, η οποία αρχίζει πλέον από τη διασταύρωση της Μονομάχου με την Μαυρογορδάτων, στο προσκυνητάρι της Παναγίας, επιλογή που επέβαλλε και την αλλαγή κατεύθυνσης της τελευταίας από βορρά προς νότο. Τα οχήματα θα οδηγούνται προς την πλατεία Βουνακίου από τις οδούς  Ιουστινιάνη και Σκαραμαγκά. Με αυτή τη συνολική τροποποίηση εξυπηρετούνται καλύτερα και οι κάτοικοι της Τουρλωτής, που αποκτούν ευκολότερη πρόσβαση στα σπίτια τους.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ