8.10.2012 17:41

Χρήσιμη και αποτελεσματική

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ Η ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εβδομαδιαία δράση για την  πρόληψη του καρκίνου του μαστού με τις δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες της κινητής μονάδας  της εταιρείας AVON, την οποία διαχειρίζεται η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Μετά το τριήμερο στο Νεχώρι, το συνεργείο φιλοξενήθηκε στο Πυργί με κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής απο το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πυργίου.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και οι εθελόντριες δούλεψαν πολύ αποδοτικά, οι περισσότερες από 150 γυναίκες που εξετάσθηκαν δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες απο την προσφορά και θα καταβληθεί προσπάθεια να εξασφαλισθεί δεύτερη προσέλευση του συνεργείου την Άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2013.                     
Τα αποτελέσματα των μαστογραφιών θα αποσταλούν σε τρείς μήνες στους δικαιούχους, επειδή το συνεργείο πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα των επισκέψεων του και σε άλλους νομούς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ