4.2.2013 11:46

Το χωροταξικό επί τάπητος

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Το χωροταξικό βάζει επί τάπητος η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, πραγματοποιώντας ανοικτή σύσκεψη για το θέμα στην οποία καλεί να συμμετέχουν όλοι οι τοπικοί και υπηρεσιακοί φορείς, καθώς και στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Η πρόσκληση που υπογράφεται από τον Κ. Γανιάρη έχει σταλεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους, τοπικούς φορείς και υπηρεσίες καθώς και το μελετητικό γραφείο στο οποίο έχει ανατεθεί η μελέτη, από τη Δ/νση Χωροταξίας του Υ.Π.Ε.Κ.Α.
και ιδιαιτέρως στο αρμόδιο υπουργείο, οι εκπρόσωποι του οποίου θα διαφωτίσουν τους φορείς σχετικά με το θέμα που είναι η εκπόνηση της μελέτης «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου»,
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, στις 10.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, «Μιχαήλ Βουρνούς», ( Πολυτεχνείου 1).

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ