11.7.2013 12:33

Χώρο στάθμευσης για λουόμενους αποκτά το Καστέλο

Αποδεκτό έγινε το αίτημα του Δήμου Χίου προς την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για παραχώρηση χώρου εντός των φοιτητικών στο Τάγμα του Δεσπότη προκειμένου να σταθμεύουν τα οχήματά τους οι λουόμενοι και να αποφεύγονται τυχόν ατυχήματα στην περιοχή, λόγω της αυξημένης κίνησης.

Συγκεκριμένα παραχωρείται για χρήση στάθμευσης το νότιο τμήμα του προαύλιου των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου, στην είσοδο του οποίου  ο Δήμος θα τοποθετήσει ειδική σήμανση.

Μάλιστα σήμερα έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Τσάρτα, του Δημάρχου Χίου και του Αντιδημάρχου Π. Στεφάνου, στην οποία συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ