28.7.2014 16:28

Χωρίς συμμετοχή οι εξετάσεις για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στη Χίο

Χωρίς καμία συμμετοχή θα κάνουν τις εξετάσεις τους στις δημόσιες δομές της Χίου οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Για πάρα πολύ καιρό μία συγκεκριμένη κατηγορία παρόχων υγείας στη Χίο παραβίαζε τις συμβατικές υποχρεώσεις της προς τον ΕΟΠΥΥ, δηλαδή έπαιρνε χρήματα από τους ασφαλισμένους και στην συνέχεια οι ασφαλισμένοι έπρεπε να καταθέσουν τις αποδείξεις τους για να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. 

Με παρέμβαση του υπουργού Υγείας, κ. Μάκη Βορίδη, οι συγκεκριμένοι πάροχοι έχουν πλέον πάψει να είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. 

Για τους ασφαλισμένους της Χίου, το Υπουργείο Υγείας, ο ΕΟΠΥΥ, η 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, το Γενικό Νοσοκομείο Χίου και η Περιφερειακή Διεύθυνση του Οργανισμού έχουν λάβει όλα τα μέτρα ώστε οι ασφαλισμένοι να κάνουν τις εξετάσεις τους στις δημόσιες δομές του νησιού, χωρίς καμία συμμετοχή. 

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ παίρνουν και θα συνεχίσουν να παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για επαρκείς υπηρεσίες υγείας προς όλους τους ασφαλισμένους.

Πηγή:www.capital.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ