7.11.2012 14:37

Χωρίς Ιερώνυμο αλλά με ΓΣΕΕ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Παρουσία του Μητροπολίτη Φιλλίπων, Θάσου και Νεαπόλεως κ. Προκοπίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή οι επετειακές εκδηλώσεις και η παρέλαση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Χίου.
Την τελευταία στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στην εξόδιο ακουλουθία του πατριάρχη Βουλγαρίας και Σόφιας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Εν τω μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος προκειμένου μεταξύ άλλων να διευθετήσει τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα για την ερχόμενη Κυριακή.
Παράλληλα, η επέτειος των 100 χρόνων της Χίου αναμένεται να επισκιαστεί από τις νέες κινητοποιήσεις που εξήγγειλε για την ίδια ημέρα η ΓΣΕΕ.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις θα παρευρεθούν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΝ ενώ την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης.
Ήδη πάντως οι συνδικαλιστικοί φορείς ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στους επισήμους ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να διαδραματιστούν σκηνές αντίστοιχες του 2011 εάν ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ