1.6.2012 10:03

«Χωλαίνει» το δικαστικό μέγαρο

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ;

Ελπίζουμε η κατασκευή του δικαστικού μεγάρου να μην έχει την τύχη των εργασιών του δρόμου Χίου – Καρδαμύλων, αλλά ήδη έχουν εμφανιστεί ανησυχητικές ενδείξεις.              Οι πρώτες καθυστερήσεις έχουν καταγραφεί και  οι εργασίες εκσκαφής και θεμελίωσης των  κτιρίων προχωρούν με αργούς ρυθμούς. Η καθυστέρηση φαίνεται ότι οφείλεται, σύμφωνα με τον υπεργολάβο Ι. Κουκή, στην έλλειψη ρευστότητας που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η ανάδοχος εταιρεία ΠΡΟΤΕΚΑΤ Α.Ε.
«Χωρίς να έχουμε σταματήσει προχωράμε αργά, ας ελπίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρότερα προβλήματα Η καθυστέρηση οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων από την εταιρία, το κράτος μέχρις στιγμής έχει ανταποκριθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις του», δηλώνει δουλεύοντας ακόμη και το τελευταίο διήμερο μέσα στη βροχή.
Οι εργασίες
Δουλεύοντας με το σύστημα βήμα – βήμα, έχει ολοκληρωθεί η εκσκαφή και η θεμελίωση του πρώτου από τα πέντε συνολικά κτίρια.
«Έχουμε καλύψει τα θεμέλια του πρώτου, ολοκληρώνουμε τα σκαψίματα στο δεύτερο, θα ακολουθήσει η θεμελίωση και θα αρχίσουμε στο σκάψιμο για το τρίτο. Χωρίς να έχουμε σταματήσει προχωράμε αργά, ας ελπίσουμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρότερα προβλήματα»,  χωρίς προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση και χωρίς να διστάζει να  αποκαλύψει το πρόβλημα που υπάρχει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ