11.5.2019 15:35

Hμέρα Καριέρας αύριο από το φροντιστήριο Πουκαμισάς Χίου

Εδώ και τέσσερα χρόνια τα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ στη Χίο λίγο πριν την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων, διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο "Ημέρα Καριέρας 2019",  στην οποία έμπειροι σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού δίνουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, την επιλογή των ΑΕΙ και ΤΕΙ, τα επαγγελματικά δικαιώματα που αποκτούν οι φοιτητές μόλις αποφοιτήσουν από τη σχολή επιλογής τους και τις μετέπειτα επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να έχουν με ένα μεταπτυχιακό.

Η υπεύθυνη σπουδών του φροντιστηρίου «Πουκαμισάς» στη Χίο, Κυριακή Ψαρέλλη μιλώντας στην κάμερα του politischios.gr επισήμανε ότι η αυριανή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα εκπαιδευτήρια ναυτικών σπουδών και επαγγελμάτων Tsakos στις 11:30 θα είναι ανοικτή για το κοινό και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απευθύνουν ερωτήσεις στον σύμβουλο σταδιοδρομίας της εταιρείας employ Παναγιώτη Παππά. Ο ίδιος ανέφερε ότι η ομιλία του θα επικεντρωθεί στις αλλαγές που θα επιφέρει το νέο σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων, στις οδηγίες συμπλήρωσης του μηχανογραφικού και στα επαγγελματικά δικαιώματα που προσφέρει κάθε σχολή.

Η ημερίδα θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαΐου στα εκπαιδευτήρια ναυτικών σπουδών &επαγγελμάτων Tsakos στις 11:30 το πρωί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ