26.8.2015 14:46

Χιώτης ο πρώτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΑΤΣΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Φωτεινό παράδειγμα για τους συναδέλφους του αλλά και καμάρι για τη Χίο αποτελεί ο Πυροσβέστης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρδαμύλων Γ. Φλατσούσης όντας ο πρώτος με διαφορά εισακτέος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας που εδρεύει στην Κηφισιά.

Με βάση μόλις 10.300 μόρια ο Γ. Φλατσούσης κατάφερε την εισαγωγή του με 17.759 μόρια, θέλοντας όπως ο ίδιος τόνισε στον «π» να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στο Πυροσβεστικό Σώμα.

«Θεωρώ ότι οι κόποι μου έπιασαν τόπο. Ήταν κάτι που ήθελε επιμονή και διάβασμα όλη τη χρονιά. Το πρωί υπηρεσία και το απόγευμα διάβασμα και φροντιστήρια», εξομολογήθηκε ο ίδιος στον «π».

Ερωτώμενος για τους λόγους που πήρε αυτή τη σημαντική απόφαση στη ζωή του ο Γιώργος τόνισε ότι βασικό ρόλο έπαιξε η παρότρυνση τόσο του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου Ι. Αρχοντάκη όσο και των συναδέλφων του.

Πλέον έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα ετοιμάζει βαλίτσες, αφού θα μετακομίσει στην Αθήνα για τα επόμενα 4 χρόνια και θα επιστρέψει με τον βαθμό του Ανθυποπυραγού. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ