15.1.2014 10:50

Χιώτης φοιτητής θύμα επίθεσης στο διαμέρισμα του

Το αποκρουστικό πρόσωπο της ωμής βίας και της ανασφάλειας που βιώνουν οι κάτοικοι των Αθηνών γνώρισε προχθές Χιώτης φοιτητής με καταγωγή από το Νεχώρι  που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης.
Ο φοιτητής βρισκόταν με φίλο του στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Αιγάλεω όταν δυο δράστες, οπλισμένοι με λοστούς και μαχαίρια, εισέβαλαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα που ήταν ανοικτή. Επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν τους δυο νεαρούς αφαιρώντας από το σπίτι σχεδόν όλο τον ηλεκτρονικό και οικιακό εξοπλισμό και ό,τι άλλο μπορούσαν να μεταφέρουν.
Οι δυο νεαροί, σε κατάσταση σοκ, πήγαν στο Νοσοκομείο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο, ενώ ούτε που θέλουν να φανταστούν τι κατάληξη θα είχαν αν οι δράστες είχαν στην κατοχή τους βαρύτερο οπλισμό.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ