27.12.2012 18:02

Χίο – Αθήνα μέσω … Ρόδου!

Μέχρι τη Ρόδο έφθασαν όσοι επιβάτες επέλεξαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Κι αυτό γιατί η Olympic Air, ενώ είχε προγραμματίσει πτήση Χίο- Αθήνα την ημέρα των Χριστουγέννων, τελικά την ακύρωσε, αφήνοντας στα κρύα του... μονοπωλίου δεκάδες επιβάτες.
Συγκεκριμένα όσοι είχαν κράτηση και είχαν πληρώσει το εισιτήριο τους για να βρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα των Χριστουγέννων ενημερώθηκαν μέσω των πρακτορείων τους αλλά και της ίδιας της εταιρίας για να αλλάξουν το εισιτήριο τους και να φύγουν είτε στις 24/12, είτε στις 26/12 και μάλιστα, χωρίς η εταιρία να «σηκώνει» αντίλογο, καθώς είχε αποφασίσει να μην εκτελέσει το δρομολόγιο.
 
Έτσι πολλοί που έπρεπε να βρίσκονται υποχρεωτικά για δικούς τους λόγους στις 25/12 στην Αθήνα, αναγκάστηκαν να αναχωρήσουν από Χίο για Ρόδο με την άγονη πτήση της Sky Express και από εκεί με άλλο αεροσκάφος της Olympic για την Αθήνα.
 
Και του χρόνου... ακόμη χειρότερα.... 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ