9.8.2016 14:50

Χέρι βοηθείας από τη Wings of Help

 

Βιολογικές τροφές, ρουχισμό και αναπηρικά αμαξίδια προσέφερε στον Δήμο Χίου προς βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και πρόσφυγες ο οργανισμός Wings of Help, με έδρα τη Φρανκφούρτη.

Κάνονταςπράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Σάμο, για μια μεγάλη δωρεά στον Δήμο Χίου. η Wings of Help για δεύτερη φορά απλώνει τα φτερά της βοήθεια της στο νησί.

Από την προηγούμενη αποστολή είχε ζητηθεί από το Δήμαρχο Χίου η διάθεση του υλικού να μην περιοριστεί στους πρόσφυγες αλλά να επεκταθεί και στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η Wings of Help δέχθηκε το αίτημα και συμφώνησε να γίνει η διανομή του υλικού με αυτό τον τρόπο. Έτσι, τα παραπάνω προϊόντα θα διατεθούν και σε συμπολίτες μας μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου, ενώ τα αναπηρικά αμαξίδια θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο Τελωνείο της Χίου, όπως είχε ζητηθεί από τον Δήμαρχο αρχικά.

Ο Δήμαρχοςσυναντήθηκε στα γραφεία του Δήμου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Frank Franke και την Αντιπρόεδρο Marie-LuiseThüneκαι υπέγραψε την αποδοχή της δωρεάς.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ