30.6.2012 13:49

Χειρόφρενο στο τρενάκι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

 
Θα αργήσει να βγει στους δρόμους το τρενάκι φέτος, όπως δείχνουν τα πράγματα, αφού τόσο μηχανολογικά προβλήματα όσο και διαδικαστικά, φαίνεται να το αναγκάζουν προς στιγμήν σε ακινησία.
Το τρενάκι ήταν ιδιοκτησία της ΔΗΚΕΧ αλλά πλέον έχει παραχωρηθεί η χρήση του στην δήμο και συγκεκριμένα στην υπηρεσία τουρισμού.
 
Στο μηχανουργείο
Όπως ενημέρωσε η προϊσταμένη του τμήματος Ρ. Δαμίγου «Το τρενάκι βρίσκεται στο μηχανουργείο του Δήμου, όπου εκεί το προσωπικό έχει αναλάβει την επισκευή του, αφού έχουν ήδη παραγγελθεί τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Ευελπιστούμε ότι σύντομα, τώρα πλέον που ενισχύθηκε και το προσωπικό του δήμου, θα μπορέσουμε να το έχουμε ξανά στην κυκλοφορία»
 
Με Καμίνη για την άδεια
Ζητήματα ελλείψεων σε έγγραφα και άδειες βάζει από την άλλη όμως ο δήμαρχος. Όπως εξήγησε στον «π» ο Π. Λαμπρινούδης  για να κυκλοφορήσει ξανά το τρενάκι στους δρόμους της πόλης χρειάζεται ειδική άδεια και να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία. Μάλιστα ο ίδιος έχει ξεκινήσει αλληλογραφία με το δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, προκειμένου να του υποδείξει τη διαδικασία αδειοδότησης του τουριστικού τρένου, αφού ο ίδιος χρησιμοποιεί κάτι αντίστοιχο στην οδό Ερμού.
Με δεδομένο πάντως ότι φτάνουμε στον Ιούλιο πιθανά να έχουμε κάποια εξέλιξη μέσα στον Αύγουστο χωρίς αυτό να είναι εξακριβωμένο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ