12.7.2013 11:45

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στη Χίο!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται ήδη στη Χίο, και θα παραμείνει έως την Κυριακή 14 Ιουλίου, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το πολύπλευρο έργο του, που στόχο έχει τη φροντίδα και προστασία χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα. Η παρουσία του οργανισμού στη Χίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια της HELLENIC SEAWAYS, του Δήμου Χίου, του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο» και του Εθελοντικού Συλλόγου «Όμικρον».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χίο οι επισκέπτες της Κινητής Μονάδας Στήριξης και Ενημέρωσης έχουν επιπλέον τη δυνατότητα ενίσχυσης των δράσεών του μέσω της αγοράς αναμνηστικών ειδών, δώρων και εποχιακών ειδών. Έτσι με τη βοήθεια όλων υποστηρίζεται η επίτευξη του μεγάλου στόχου του οργανισμού που δεν είναι άλλος από το να αυξηθούν τα παιδικά χαμόγελα και να είναι δίπλα στα παιδιά που μας έχουν όλους ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Το 2012, υποστήριξε 41.897 παιδιά και τις οικογένειές τους,  παρέχοντας κάλυψη σε πρωτογενείς ανάγκες καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κα Νάταλι Καρακιουλάφη, τηλέφωνο: 210-3306140, e-mail: press@hamogelo.gr,

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ