26.6.2013 15:05

Το χαβά τους στο Νοσοκομείο…

Ούτε η κατακραυγή, ούτε η αγωνία, ούτε και οι εκκλήσεις όλων να σταματήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο παραλογισμός με τη νέα πύλη του Νοσοκομείου συγκίνησαν την διοίκηση Μπουμπάρη να έρθει σε κάποια συνεννόηση με τους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου έστω και τώρα να ληφθούν μέτρα για την ανεξέλεγκτη κυκλοφοραική κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο του «Σκυλίτσειου».

Η νέα είσοδος, παραδομένη στο έλεος των οδηγών που ρυθμίζονται από μόνοι τους, είναι αδύνατον να συνεχίζει να λειτουργεί υπό τις σημερινές συνθήκες και χρίζει άμεσα παρεμβάσεων που είναι αδύνατον να περνάνε απαρατήρητες από τους τοπικούς φορείς. Όσο κι αν η διοίκηση Μπουμπάρη κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα που δημιούργησε με την απόφαση για την λειτουργία της νέας εισόδου, μια λογική και μόνο παρατήρηση της κυκλοφοριακής κίνησης περιμετρικά του Νοσοκομείου είναι αρκετή για να διαπιστώσει και ο πλέον αδαής πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι δυσάρεστο.

Παρόλα αυτά και επειδή ούτε το Νοσοκομείο, ούτε και κανείς άλλος φορέας  έχει δικαίωμα να πράττει κατά βούληση, καλό θα είναι η Εισαγγελία Χίου να επιδείξει ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα που έχει προκύψει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ