22.12.2022 13:05

H Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Μελών της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων

H Χριστουγεννιάτικη συνάντηση Μελών της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/12/2022 στα γραφεία της, Νοταρά 144 στον Πειραιά με αθρόα συμμετοχή Μελών και Φίλων της Λέσχης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην συνάντηση έγινε απονομή πλακέτας στις πρόσφατα εγγεγραμμένες Εταιρείες Μέλη της Λέσχης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, o Ναύαρχος Λ.Σ & επίτιμος αρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. κος Θεόδωρος Ρεντζεπέρης και η κα Δανάη Μπεζαντάκου (Navigator Shipping Consultants Ltd.).

Oι παρευρισκόμενοι έλαβαν δωρεάν τo ημερολόγιο της Λέσχης 2023, το οποίο διανέμεται επίσης δωρεάν (μέσω της Golden Cargo S.A.) σε Μέλη, Εταιρείες Μέλη και Φίλους της Λέσχης.

O Πρόεδρος Καπτ. Αντώνης Πιτσιλός και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους του παρευρισκόμενους και εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ