3.6.2014 16:22

Γύρισε τη Χίο

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ Η ΧΡ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Το κέντρο της πόλης αλλά και χωριά όπως το Πυργί, τη Συκιάδα, τη Λαγκάδα και τα Καρδάμυλα επισκέφθηκε το προηγούμενο διήμερο η νέα περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χρ. Καλογήρου συνοδευόμενη από τα μέλη του συνδυασμού «Εμείς, για το Αιγαίο» Σταμάτη Κάρμαντζη, Ιωάννη Αθάνατο Καζάνα, Κωνσταντίνο Βεργίνα, Ευτυχία Βουδιά Καρακατσάνη, Μάρκο Ιωάννη Ζαννίκο, Κυριάκο Ζωάνο, Παύλο Καλογεράκη, Μιχάλη Κανάριο, Ιωάννη Μανάρα, Παναγιώτη Μανδάλα, Δημήτρη Μεσολογγίτη, Παντελή Μπουγδάνο, Αντώνη Μπουσέκα, Ιωάννη Ξενάκη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Ουρανία Τώρα Εκατομμάτη.

Η κα Καλογήρου μεταξύ άλλων συναντήθηκε επίσης με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, το Διοικητή της Ακαδημίας Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού της Χίου πλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Γιώργο Σκανδάλη, την πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαρία Πρώιου και το Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Σταύρο Μιχαηλίδη.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ